Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

EGYSÉGES LABDA A K&H LIGÁBAN!

EGYSÉGES LABDA A K&H LIGÁBAN!
A Magyar Kézilabda Szövetség és cégünk a HS Sport Life Kft. összefogásával egy igazi forradalmi lépés történt a magyar kézilabda világában.

A 2023/24-es idényben ugyanis a K&H női és férfi kézilabda ligában egy teljesen egyedi, egyénre szabott labdával játszódnak majd a mérkőzések. Ez a hihetetlenül izgalmas kezdeményezés nemcsak a játékosok és csapatok számára nyújt egyedülálló élményt, hanem az egész magyar kézilabda közösséget összefogja és ösztönzi.

Az egyesületek és csapatok számára a kézilabda labda mindig is különleges jelentőséggel bírt. Ez az eszköz az, amely a játék lényegét és szépségét hordozza magában, és mostantól kezdve még személyre szabottabb és következetesebb lesz a K&H liga szereplői számára. A labdán ugyanis büszkén viselni fogja a K&H liga és a Magyar Kézilabda Szövetség logóját, amely a szakág meghatározó intézményeinek elkötelezettségét és támogatását szimbolizálja.

Az HS Sport Life Kft. és a Select márka elkötelezett abban, hogy támogassa a magyar kézilabda fejlődését és hozzájáruljon az egyre erősödő K&H liga sikeréhez. Az egyedi labda bevezetése egy lépés afelé, hogy a magyar kézilabda továbbra is a világ élvonalában maradjon, és hogy a játékosok és szurkolók büszkén állhassanak a sportág mögé.

A 2023/24-es kézilabda szezon tehát egy egységes labda által hozza majd az izgalmakat és a közösségi élményt, amelyre a magyar kézilabda rajongói oly nagyon vágynak. Az HS Sport Life Kft. és a Select márka közreműködése pedig tovább erősíti a magyar kézilabda pozícióját és hozzájárul a sportág hosszú távú fejlődéséhez.