Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu

Fizetés, szállítás

Fizetési Feltételek:

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket a házhozszállításkor a futárszolgálat részére készpénzben vagy bankkártyás fizetés útján is kiegyenlítheti. A megrendeléskor Ön jogosult a vásárlás ellenértékét előre utalással is kiegyenlíteni.

Elfogadott bankkártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, V-Pay

Tájékoztatjuk, hogy a vállalkozástól történő rendelés és vásárlás, valamint a díj megfizetése két elkülönített rendszerben történik, melynek megfelelően a vállalkozás nem szerez információkat az Ön által birtokolt bankkártya adatairól, illetőleg a vállalkozás nem továbbít adatokat az Ön kártyavezető bankjának Önhöz kapcsolódó, a vásárlás vonatkozásában birtokába került személyes adatokat.

Fogyasztó tudomásul veszi, hogy a Vállalkozás, mint adatkezelő által a www.hsteamsport.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

1.    rendelés, vagy tranzakció azonosító

2.    a vásárló e-mail címe

3.    számlázási név

4.    ország

5.    megye

6.    város

7.    irányítószám

8.    cím

9.    a termék azonosítója a kereskedő rendszerében

10.  termék neve

11.  rendelt mennyiség

12.  egységár

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Szállítás:

A termékek rendelése előzetes regisztráció feltételéhez kötött. A fogyasztó kiválasztja a termékeket és a kosárba helyezi. A termékek kiválasztását követően a pénztárhoz való távozásnál a fogyasztónak lehetősége nyílik újból szemrevételezni az általa kiválasztott termékeket és azok árait. A távollevők közötti, elektronikus úton kötött szerződés a fogyasztó számára fizetési kötelezettséget keletkeztet. A megrendelés leadását követően a vállalkozás legkésőbb 48 órán belül elektronikus úton visszaigazolja a megrendelést. Visszaigazolás elmaradása esetén vállalkozás mentesül az ajánlati kötöttség alól. A rendelés visszaigazolás nem jelenti a megrendelés teljesíthetőségét. A megrendelés teljesíthetőségét a házhozszállítással és csomagpontra történő szállítással leadott megrendelések esetében a 'Rendelésed szállítás alatt' tartalmú e-mail, személyes átvétellel leadott rendelések esetében pedig a 'Rendelésed átvehető' tartalmú e-mail jelenti. A termékeket a vállalkozás szerződött futárszolgálattal szállítja a fogyasztó által megadott címre. A fogyasztó a vásárlással beleegyezik abba, hogy a szállítás teljesítéséhez szükséges adatait a vállalkozás a szállítást teljesítő futárszolgálat számára átadja. Utánvétes vásárlás esetén az utánvét díja bruttó 300 Ft. Külföldre történő szállításról külön egyeztetünk partnereinkkel. Utánvét esetén az áru teljes összegét és a kiszállítási díjat a futárnak kell kifizetni. A szállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A 12 óráig beérkező rendelések a megrendelést követő 2. munkanapon 8-16 óra között kiszállításra kerülnek, kivételt képeznek a külső raktáron lévő termékek, melyeknek a szállítási ideje 7-10 munkanap. A rendeléseket a GLS futárszolgálat viszi Önnek házhoz.